Försäljning till minderåriga 

Vår butik säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillstånd. 

LUB FOODS INTEGRITETSPOLICY

Vi på LUB foods AB vill ge dig bästa möjliga upplevelse och se till att du har glädje av vår service i dag, i morgon och i framtiden. Sekretessen och säkerheten för dina personuppgifter är, och kommer att förbli, mycket viktig för oss.

Denna integritetspolicy förklarar vilken information vi samlar in om dig samt hur vi behandlar informationen. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

1. Hantering av personuppgifter

Den 25 Maj 2018 trädde en ny lag i kraft, GDPR. Det är en gemensam lag som skall göra att samma regler gäller överallt i hela Europa. GDRP ersätter personuppgiftslagen. Med GDRP måste alla organisationer, handlare och företag ha ett större ansvar på att ha kontroll på sina kunders uppgifter.

LUB foods AB är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter som du lämnar hos oss som kund och vi värnar om att du ska känna dig trygg. Vi behöver samla in vissa personuppgifter från dig för att fullfölja avtal gentemot dig som kund. LUB foods AB lämnar inte ut personuppgifter till tredje part annat än vad som nämns nedan.

2. Vilka uppgifter sparas och med vilket syfte?

Vi använder oss av marknadsförings- och annonseringspartners, (tex. Google Analytics) för att kunna visa dig mer personanpassat innehåll, eller för att hjälpa oss att förstå din användning av vår sajt och på så sätt erbjuda dig en bättre tjänst. Vi kan också komma att dela personuppgifter med vissa partner inom marknadsföring och annonsering för att kunna skicka marknadsföringskommunikation om LUB foods AB.

För att vi ska kunna leverera din beställning och slutföra vårt avtal måste vi dela viss information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn, adressuppgifter, mobilnummer och e-postadress. Detta för att vår fraktleverantör ska kunna leverera din beställning till din adress och telefonnummer/e-postadress används för att skicka dig en AVI. Våra fraktpartners är: DHL och Postnord.

Vid konsumentreklamationer efterfrågar vi ditt personnamn, adress och telefonnummer. Dels för att validera ärendets äkthet men också för att tillgodose vårt och konsumentens berättigade intresse av att hantera reklamations- och konsumentärenden. Personuppgifterna delas inte vidare till tredje part och sparas inte längre än nödvändigt.

3. Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. I de vanligaste fallen tar vi bort dina personuppgifter efter avslutat ändamål. De enda fall där vi behåller uppgifterna längre än vad som är nödvändigt är om vi måste lagra personuppgifterna för våra juridiska, skattemässiga, revisionsmässiga och bokföringsmässiga skyldigheter.

4. Rättigheter

Du har alltid rätt att få utdrag av all information som vi har om dig och har även rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Du har även rätt att bli glömd. Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om att det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

5. Kontakta oss

Tack för att du har läst vår integritetspolicy. Om du har några frågor om denna policy kan du kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@lubfoods.com eller genom att skriva till oss på följande adress:

LUB foods AB

BOX 191 34

104 32 Stockholm

Sverige

LUB foods AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas enligt denna policy.

Användning av cookies

Denna hemsida använder sig av cookies för att hjälpa dig få en personlig internetupplevelse. 

En cookie är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookies kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. Cookies är unika för dig och kan bara läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookien till dig. En av de viktigaste syftena med cookies är att berätta för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida så att du kan få en personlig upplevelse när du besöker webbplatsen igen. Du kan välja att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt men du kan vanligtvis ändra dina inställningar för att inte acceptera cookies om du föredrar det. 

Om du inaktiverar cookie-funktionen är det möjligt att du inte fullt ut kan utnyttja de interaktiva funktionerna på denna webbplats eller någon annan webbplats du besöker.

ANTI -SPAM POLICY

Vi tar direkt avstånd från allt som har med spam eller skräppost att göra. Vi deltar inte att skicka skräppost eller e-post från tredje part rörande varor eller tjänster som inte är direkt relaterade till vår verksamhet. 

Som kund kan du få e-post gällande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat. Samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden. 

Om du har valt att få vårt nyhetsbrev så skickar vi information och erbjudanden via e-post. Om du inte längre vill ta del av vårt nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via avregistreringslänken i det aktuella nyhetsbrevet eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp: info@lubfoods.com. 

betalningssäkerhet 

Verifone är en ledande leverantör av betaltjänster via internet och är PCI-DSS certifierad av kortindustrin (inklusive VISA och MasterCard) för att hantera betalningstransaktioner på högsta säkerhetsnivå. PCI DSS står för Payment Card Industry Data Security och är ett omfattande program vars syfte är att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, bearbetar eller överför kortdata, enligt kortföretagens höga krav. 

 

Vid ytterligare frågor - tveka inte att kontakta oss: info@lubfoods.com